Решения


 1. ESET. Доказано ефективна защита от вируси.

  logo-eset-green.png

  Всяка секунда антивирусните решения на ESET защитават личните данни на милиони потребители и фирми по цял свят. Нашата философия е да позволим на клиентите си да извлекат максимума на технологиите и потенциала им, без да се притесняват от посегателства срещу един от най-важните си активи - личната и бизнес информация, съхранявана на всички устройства - компютри, смартфони и таблети.


  виж повече
 2. SOPHOS XG Firewall. Сигурност за цялата мрежа

  logo-sophos-green.png

  Решенията на SOPHOS интегрират множество елементи за сигурност в едно единствено устройство, за да предложат по-добра мрежова защита. SOPHOS работи на входа на мрежата и я предпазва от зловреден код, уязвимости в уеб приложения и сложни смесени атаки. Със SOPHOS контролирате информацията, която служителите на организацията ви споделят през приложения, корпоративна или уеб поща. Многослойните решения за защита на SOPHOS позволяват контрол върху дейността на всеки потребител в мрежата, като дават възможност за детайлен репортинг за случващото се в мрежата и за всеки потребител в нея.


  виж повече
 3. Deslock Encryption. Криптиране на информацията - препоръчано за GDPR.

  logo-deslock-green-v2.png

  Информацията е един от най-ценните активи за бизнеса. Тя обаче често е изложена на огромни рискове - особено, когато пътувате и компютъра се намира извън пределите на корпоративната мрежа. DESLOCK Encryption by ESET е решение, което криптира както цели дискове и системи, така и отделни имейли за максимална сигурност на информацията.


  виж повече
 4. Safetica DLP. Защита от източване на информация. Препоръчано за GDPR.

  logo-safetica-green.png

  Предпазва от източване на информация.

  Намалява разходите при пробив в сигурността.

  Идентифицира потенциално опасни дейности, преди те да доведат до загуба на време и пари.

  Намалява разходите за персонал като помага за откриването на проблеми с продуктивността.


  виж повече
 5. XOPERO Backup and Recovery. Опростен бекъп. Надеждно съхранение.

  logo-xopero-green.png

  Xopero Software e водещ производител на решения за бекъп в Европа и предоставя инструменти за цялостно предпазване на критични за бизнеса ви данни.

  Клиенти на Xopero можете да намерите в много различни сектори: SMB, обществена администрация, банкиране и финанси, образование, здравеопазване, телекомуникации и IT.
  Решенията на Xopero са разделени на 3 водещи категории:

  • Xopero Cloud
  • Xopero QNAP Appliance
  • Xopero Backup & Restore

  виж повече
 6. Подготовка на служителите ви. Намалете рисковете за киберсигурността на организацията си

  Обучете служителите си как да работят сигурно с технологии и ИТ екипа си на най-новите тенденции в областта на кибер-защитата


  виж повече
 7. Qualys. Автоматизирано решение за сигурност.

  logo-qualys-green.png

  Qualys е автоматизирано решение за мрежова сигурност. Благодарение на него организацията Ви може да опрости управлението на сигурността на информацията и да намали разходите, свързани с отговарянето на изискванията на различни стандарти. Qualys автоматизира одита, защитата и дейността на вътрешни мрежи, уеб приложения и др.


  виж повече
 8. StorageCraft. Бърз бекъп, по-бързо възстановяване.

  logo-sc-green-v2.png

  StorageCraft е доказано ефективен софтуер за бекъп на информация, който създава резервни копия на цялата Windows IT среда на организации от всякакъв мащаб. В допълнение към надеждното и навременно резервиране, ShadowProtect позволява бързо, лесно и безпроблемно възстановяване и миграция на данни. И още: 

  • Независимо от хардуера възстановяване, дори от и на виртуални среди
  • Бекъп на файлове и цялата операционна система
  • Спестява място с консолидирани бекъп масиви.

  виж повече
 9. Pulseway. Управление в реално време на IT активите в корпоративната мрежа.

  logo-pulseway-green.png

  Научавайте първи какво се случва с IT инфраструктурата на вашите клиенти. Управлявайте IT системите на клиентите си в реално време - и от всяко устройство. Бъдете по-ефективни - управлявайте мрежите на клиентите си от едно приложение. С Pulseway управлявате ESET Remote Administrator и StorageCraft ShadowProtect, както и вашата виртуализационна платформа - VMware, HyperV, Xen и още...


  виж повече